diumenge, 30 de setembre del 2007

L'home del barret negre

Tots amaguem alguna cosa, fins i tot l'home del barret negre. De tant en tant, quan no el veu ningú, s'esmuny del seu pedestal i corre lliure per les habitacions i els jardins del seu palau, udola a les estrelles mentre gaudeix de fantasies que no pot confessar a ningú fins que cau exhaust embriagat d'ell mateix. Només llavors, quan ja no li queden ànsies per calmar, es toca de nou amb els seu barret negre i ens torna a mirar amb aquella barreja de tristor i odi melangiós.

dissabte, 29 de setembre del 2007

dijous, 27 de setembre del 2007

dimarts, 25 de setembre del 2007

No Nacional-II


Proposta per a un disseny de samarreta. Ja fa temps que al maresme reclamem que la Nacional-II es converteixi en un passeig per als pobles de la costa i que deixi de ser la barrera que ens separa del mar. Aquesta és la meva contribució a la causa.

Primera Linea nº7

Desitgos paterns acomplerts amb calçador, infància desconcertant i penjolls sota les faldilles. Un trauma existencial, i el dilema entre una vida dedicada al circ o l'oportunitat de trencar amb tot per acabar convertit en el paladí de la masculinitat troglodita. L'espectacle ha de continuar, i qui millor que en Mario Torrecillas per dirigir l'orquestra.

dissabte, 22 de setembre del 2007

Buscadors d'internet



Aquest és un dibuix que va sortir fa un temps a La Vanguardia. Dels darrers que els he fet, potser el que més m'agrada. La textura de paper vell de fons li he afegit per a la ocasió, perquè no hi era a l'original i trobava que li faltava alguna cosa. Us poso també l'esboç. Au!

dijous, 20 de setembre del 2007

Tot té un preu

No mireu aquesta il·lustració si teniu gana.
Clicky Web Analytics